ته چين گوشت و بادمجان

ته چين گوشت و بادمجان

Previous Next    Close

		ته چين گوشت و بادمجان - تصویر 1

		ته چين گوشت و بادمجان - تصویر 2

		ته چين گوشت و بادمجان - تصویر 3
ته‌چين در بين غذاهاي ايراني به خاطر شكل و فرم زيبايش از جمله غذاهاي رسمي و مناسب مهماني‌هاست. البته برخلاف تصور اغلب ما كه گمان مي‌كنيم تنها نوع آن، ته‌چين مرغ است، اين غذا ( با توجه به مواد داخل آن ) انواع گوناگوني دارد. ته چين گوشت و بادمجان يكي از خوشمزه ترين و زيباترين انواع ته چينها و مناسب ميهماني هاي رسمي است.

 

مواد لازم:

  • بادمجان / 700 گرم
  • برنج / 3 ليوان
  • تخم مرغ / 3 عدد
  • ماست / 1 ليوان
  • گوشت چرخ كرده / 300 گرم
  • قارچ / 200 گرم
  • پياز / دو عدد
  • رب گوجه فرنگي / 2 ق غ
  • زعفران و نمك و فلفل و ادويه كاري

طرز تهيه:

ابتدا برنج را با آب سرد شسته و با آب ولرم و كمي نمك به مدت حداقل 1 ساعت خيس كنيد.
بادمجانها را بدون اينكه پوستشان را بگيريد به شكل حلقه حلقه به قطر يك سانتيمتر خرد كنيد.رنگ سياه پوست بادمجان باعث زيباتر شدن برشهاي ته چين ميشود.
بعد از خرد كردن بادمجانها را كف يك سيني فر بچينيد و با يك قاشق روغن زيتون داخل فر قرار دهيد و به مدت 10 دقيه گريل كنيد. اين كار باعث جلوگيري از جذب زياد روغن در بادمجان ميشود.
يك عدد پياز را رنده كنيد و در كمي روغن تفت دهيد و سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و تفت دهيد، سپس نمك ، فلفل ، ادويه و رب و كمي آبليمو اضافه كنيد.
پياز دوم را نيز رنده كرده به همراه قارچهاي خرد شده تفت دهيد.
برنج خيس خورده را آبكش كنيد ( برنج نبايد در اين مرحله زياد بجوشد و بايد مرتب آن را تست كنيد تا بين انگشتان له نشود )
يكي از تخم مرغها را با كمي زعفران خوب بزنيد و دو کفگیر برنج را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد تا برنج به رنگ زعفراني در آيد.
كف ديگ را روغن بريزيد و گرم كه شد برنج زعفراني را با كفگير در ديگ بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا كمي بسته شود.
اكنون در همان ظرف تخم مرغي بقيه تخم مرغ ها را بشكنيد و بعد ماست را اضافه كنيد و با همزن دستي بزنيد تا اين مخلوط كف كند. بقيه برنج را درون ظرف بريزيد و با تخم مرغ ها مخلوط كنيد. نصف برنج را روي ته ديگه ( روي لايه زعفراني ) بريزيد. نيمي از بادمجانها را روي برنج بريزيد، سپس نيمي از مخلوط گوشت را بريزيد و بعد قارچ هاي تفت داده شده، لايه ها را تكرار كنيد و در آخر هم برنج را بريزيد و سطحش را صاف كنيد و با حرارت بسيار بسيار ملايم به مدت يك تا يك و نيم ساعت بگذاريد دم بكشد. اين تهچين برش بسيار زيبايي خواهد داشت.
ته چين را داخل ظرف سرو برگردانيد و به دلخواه برش زده و تزئين كنيد.


نكته:
علت اينكه در ابتدا برنج را فقط با تخم مرغ مخلوط كرده و ماست به آن اضافه نكرديم اين است كه ماست در ته ديگ باعث شل شدن آن ميشود و از برشتگي ته ديگ جلوگيري ميكند.

ايده از شف طيبه عزيز

мебель на заказ

ته چین گوشت و بادمجان - انواع پلو و چلو - آشپزی - آکاایران

http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/9200.html

انواع پلو و چلو,ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاستته چین گوشت و بادمجان ,طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان ...

ته چین مرغ و بادمجان تصویری - آکا - انواع پلو و چلو - آشپزی - آکاایران

http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/201412623472.html

مرغ ریش شده و کمی زعفران آب کرده را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه وسط ته چین آماده شود.

ته چين گوشت و بادمجان - مامی سایت - پرتال تخصصی بانوان

http://mamisite.com/cooking/rice-food/591-tahchin

20 فوریه 2014 ... البته برخلاف تصور اغلب ما كه گمان مي‌كنيم تنها نوع آن، ته‌چين مرغ است، اين غذا ( با توجه به مواد داخل آن ) انواع گوناگوني دارد. ته چين گوشت و بادمجان ...

ته چین گوشت و بادمجان - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/bottom-china-kg-meat.html

ته چین گوشت و بادمجان. ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شكل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست . البته برخلاف تصور اغلب ما كه گمان می‌كنیم تنها  ...

ته چین بادمجون و گوشت - نسیم بانو

http://ashpazkhonema.persianblog.ir/post/145/

28 ژوئن 2013 ... هرکی بادمجون دوست داره از خوردن این ته چین لذت میبره طعم خوشمزه بادمجون سرخ شده با گوشت و برنج ... اگه تاحالا این ته چین رو امتحان نکردید عجله ...

غذای محلی | ته چین - طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

http://irancook.ir/11/12/polo-tahchin-shirazi/4586/

ته چین مرغ و بادمجان شیرازی. برنج 5 لیوان . سینه مرغ 3 عدد . بادمجان 3 عدد . شکر 2 قاشق غذاخوری . زرشک 100 گرم. آب مرغ 1 لیوان . زرده تخم مرغ 2 عدد . ماست پر چرب 1 ...

ته چین قارچ و بادمجان - 101Recipe

http://101recipe.com/15/

21 مارس 2009 ... اگه بادمجان دوست داشته باشید، از این ته چین حتما خوشتون میاد. ...... من این ته چین رو درست می کنم با همین مراحل فقط یه لایه هم گوشت چرخ کرده که با ...

آشنایی با روش تهیه ته‌چین گوجه و بادمجان؛ غذای گیاهی - تبیان

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=247220

17 ژوئن 2013 ... آشنایی با روش تهیه ته‌چین گوجه و بادمجان؛ غذای گیاهی ... ماست را با تخم مرغ و زعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط می‌کنیم ... ته چین مرغ و بادمجان.

ته چین گوشت‬‎ - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=Et6M8vwlSl4

1 ژانويه 2013 ... ته چین گوشت. Kiumars Irani ... 05-03-2012 ته چين قيمه بادمجان.rm by ssetare 43,840 views · 7:32. Play next; Play now. دلمه برگ مو.asf by ssetare ...

طرز تهيه 1 ته چین بي نظير( ته چين گوشت و بادمجان و قارچ) - هفت گنج

http://7ganj.ir/طرز-تهيه-1-ته-چین-بي-نظير-ته-چين-گوشت-و-باد/

5 فوریه 2014 ... طرز تهیه ۱ ته چین بی نظیر( ته چین گوشت و بادمجان و قارچ) ... رو امتحان کنید حتما با ما همراه شوید و طرز تهیه این ته چین متفاوت رو امتحان کنید…

ته چین مرغ و بادمجان تصویری – طرز تهیه – جديدترين اخبار ايران و جهان ...

http://www.momtaznews.com/ته-چین-مرغ-و-بادمجان-تصویری-طرز-تهیه/

ته چین مرغ و بادمجان تصویری – طرز تهیه. به اشتراک بگذارید. گردآوری توسط گروه آشپزی ممتازنیوز. مرغ ریش شده و کمی زعفران آب کرده را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه ...

ته چین گوشت - آفتاب

http://www.aftabir.com/encyclopedia/family/recipe/rice_meat-tahchin.php

ته چین گوشت و بادمجان. ته چین در بین غذاهای ... ممکن است ته چین را در تابه مسی متناسب با مقدار مواد تهیه کرد در این صورت قطر برنج کمتر و ته دیگ آن بیشتر می‌شود.

ایده های لازیکا - ته چین قالبی مرغ و بادمجان

http://lazica.blogfa.com/post-393.aspx

بعد مرغ رو روی برنج میچینیم .(حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره)*. بعد بادمجون سرخ شده(بادمجونها رو حلقه حلقه ...

ته‌چين با گوجه-بادمجان (غذاي گياهي) - آشپزخانه ی شیندخت

http://www.shindokht.com/Food/2013/03/post_100.html

مواد لازم: برنج ٢ استكان ماست ٢٠٠گرم تخم مرغ ١عدد زعفران حل شده يك قاشق غذاخوري بادمجان ٣ عدد گوجه‌فرنگي ٢عدد پيازداغ يك قاشق غذاخوري نمك و زردچوبه و فلفل به ...

ته چین بادمجان و قارچ - شفاف

http://www.shafaf.ir/fa/news/270090/ته-چین-بادمجان-و-قارچ

23 جولای 2014 ... ته چين قارچ و بادمجان، یک غذا با دسترسی آسان مواد اولیه، مناسب برای وعده ... زرده هاي تخم مرغ را با مقداري نمک و کمي زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را ...

مطبخ رویا - خورش مسما بادمجان(خورش مرغ وبادمجان)

http://liliangol.blogfa.com/post/285

20 ا کتبر 2014 ... مطبخ رویا - خورش مسما بادمجان(خورش مرغ وبادمجان) - با هم آشپزی کنیم. ... ماهیتابه · شیرینی میکادو · لازانیا در دو فرم وپخت ان در مایکرویو · ته چین مرغ ...