پخت ماهی ‌در ‌فویل‌

غذایی ‌‌‌ مفید برای ‌پیشگیری ‌از‌ گواتر

ماهی در فویل

مواد لازم:

فیله ماهی   570 گرم‌

روغن زیتون   یك قاشق غذاخوری‌

پودرسیر   نصف قاشق چایخوری‌

فلفل‌سیاه و نمك   نصف قاشق چایخوری‌

كدوسبز حلقه شده  یك پیمانه‌

قارچ ورقه شده   یك پیمانه‌

پیازخرد شده   یك پیمانه‌

گوجه فرنگیخرد شده  یك عدد

جعفری تازه خرد شده  2 قاشق غذاخوری‌

ورقه فویل   به اندازه لازم‌

طرز تهیه:

ماهی‌ها را به 4 فیله تقسیم كنید و هر كدام را در مركز یك قطعه ورق فویل به طول تقریبی 30سانتی‌متر قرار دهید.

روغن زیتون را به كمك قلم‌مو به همه قسمت‌های ماهی بمالید.

پودر سیر، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی تمام سطح ماهی بپاشید.

سپس ورقه‌های قارچ و كدوسبز، گوجه‌فرنگی و پیاز  و جعفری خرد شده را روی سطح ماهی قرار دهید.

در آخر ورقه‌های فویل را تا كنید و ببندید و در سینی فر قرار دهید.

بهتر است فر را نیم ساعت جلوتر روشن كنید و درجه آن هم 230 سانتی‌گراد یا 450 فارنهایت باشد.

پس از پختن ماهی و باز كردن فویل، می توانید روی آن را با سبزیجات تازه  و برش های لیموترش یا نارنج تزیین کنید و سرو نمایید.

نكات تغذیه‌ای‌

هر پرس از این غذا شامل 179 كالری، 5 گرم چربی، 27 گرم پروتئین، 7 گرم كربوهیدرات، 61 گرم كلسترول و 350 میلی‌گرمسدیماست.

ماهی غذایی است سرشار از مواد معدنی كلسیم و فسفر است و علاوه بر آن كه برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوكی استخوانمفید است، در سلامت دندان‌ها نیز نقش بسزایی دارد.

در گوشت ماهی به مقدار كافی ید وجود دارد. یدبرای ساخت هورمون‌های تیروئیدی ضروری است و بر خلاف غذاهای گیاهی و حیوانی، غذاهای دریایی و گوشت ماهی از این نظر غنی هستند. به طور كلی، روزانه 100 تا 200میلی‌گرم ید برای بزرگسالان و حدود 50 میلی‌گرم برای كودكان در رژیم غذایی لازم است. كمبود ید سبب بیماری گواتر می‌شود. در این بیماری، ‌كمبود ید باعث فعالیت بیش از حد سلول‌های غده تیروئید برای دریافت ید می‌شود كه بزرگ شدن و نارسایی غدد تیروئید را به دنبال دارد.

چربی‌های مفید موجود در ماهی و به خصوص امگا 3، مواد بی‌نظیری در پیشگیری از حملات قلبی و سرطان‌ها هستند. امگا 3با رقیق كردن خون شریان‌ها، سبب كاهش فشار خون نیز می‌شود.

ماهی حاوی ویتامین D و ویتامین A نیز هست. ویتامین D باعث سلامت و استحكام استخوان‌ها و ویتامین Aسبب شادابی پوست می‌شود.

لادن هومند – جام جم

*مطالب مرتبط:

نکاتی برای طبخ ماهی

انواع ماهی های خوراکی ما

دو بار در هفته ماهی بخورید

ماهی گران، مغذی تر است؟

آزاد یا پرورشی؛ ماهی بخورید

فرق ماهی تازه با ماهی مانده و فاسد

چرا باید ماهی بخوریم؟

ماهی را با ماست نخورید

فواید غذاهای دریایی بیش از خطرات آنها

فواید روغن ماهی

فواید تغذیه‌ای ماهی کیلکا

طرز پخت ماهی ‌در ‌فویل‌ - آکاایران - غذاهای دریایی انواع ماهی - آشپزی

http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/13959.html

طرز پخت ماهی ‌در ‌فویل‌ غذایی ‌‌‌ مفید برای ‌پیشگیری ‌از‌ گواتر-چربی‌های مفید موجود در ماهی و به خصوص امگا 3، مواد بی‌نظیری در پیشگیری از حملات قلبی و سرطان‌ها هستند ...

طبخ با فویل آلومینیومی در سفر - بیتوته

http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/aluminum-foil2-travel.html

از بدون منفذ بودن بسته فویل مطمئن شوید. جدول زمان پخت مواد غذایی در فویل آلومینیومی ماهی کامل: ۱۵تا ۲۰ دقیقه، ماهی تکه شده: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، کالباس و سوسیس: ۵ تا ۱۰ ...

پخت ماهي ‌در ‌فويل‌ - تبیان

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=81250

20 دسامبر 2008 ... ماهی‌ها را به 4 فیله تقسیم كنید و هر كدام را در مركز یك قطعه ورق فویل به ... پس از پختن ماهی و باز كردن فویل، می توانید روی آن را با سبزیجات تازه و ...

پايگاه اطلاع رسانی سلامت ايرانيان : چهار راه طبخ ماهي

http://salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=62741&type=2

12 ژانويه 2014 ... مدت زمان پخت هم به اندازه ماهي بستگي دارد. مي‌توانيد حدود نيم ساعت بعد از قرار دادن ماهي در فر، فويل آن را باز کنيد و ببينيد چه مدت ديگر براي پخت ...

طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال - Bartarinha.IR | برترین ها

http://www.bartarinha.ir/fa/news/87764/طرز-تهیه-ماهی-قزل-آلا-روی-زغال

18 ژانويه 2014 ... هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های ...

طرز تهیه کباب ماهی - باربیکیو

http://www.nanokap.ir/باربیکیو/news/news/54/طرز-تهیه-کباب-ماهی-/

ماهی سرشار از پروتئین و سبزیجات برای تامین ویتامین ها می باشند. ... را با کره، توسط نوک چاقو و یا فشار انگشت پر کنید، سپس هر کدام را جداگانه در فویل بپیچید . ... مقداري شيره خرما روي سطح پولک ماهي بماليد تا هنگام پخت، پولک ماهي آسيب نبيند.

چهار راه طبخ ماهی/سوخاری، تنوری، آبپز و بخارپز-پرشین پرشیا

http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=19898&parentid=56&catid=95

18 ژانويه 2014 ... مدت زمان پخت هم به اندازه ماهی بستگی دارد. می توانید حدود نیم ساعت بعد از قرار دادن ماهی در فر، فویل آن را باز کنید و ببینید چه مدت دیگر برای پخت ...

دستپخت های من

http://mycooking.persianblog.ir/

2 روز پیش ... پخت و پزهای من در باغ زندگیمون. ... ابتدا کف سینی فر یا ظرفی که می خواهیم ماهی را در فر قرار دهیم را فویل بزرگی که از ظرف بیرون بزند قرار می دهیم ...

طبخ با فويل آلومينيومي در سفر - صفا پاتوق

http://www.irbiotech.ir/post/843/طبخ-با-فويل-آلومينيومي-در-سفر.html

از بدون منفذ بودن بسته فويل مطمئن شويد. جدول زمان پخت مواد غذايي در فويل آلومينيومي ماهي کامل: ??تا ?? دقيقه، ماهي تکه شده: ?? تا ?? دقيقه، کالباس و سوسيس: ?

طرز تهیه ماهی شکم پر (گیلانی) - شکم سلام

http://shekamsalam.com/index.php?mod=content&met=content_more&id=24

2- در صورتی که بخواهیم غذا را در فر آماده کنیم، ماهی را در فویل پیچیده و به مدت یک تا یک ساعت و نیم آن را در فر قرار داده و وقتی ماهی آماده شد، فویل را درآورده پوست ماهی را ...

آشپزخانه زین مدینه منوره- دوره پنجم عمره - روشهای مختلف پخت

http://www.zein1391.blogfa.com/post/38

در این شیوه پخت، مواد غذایی بصورت یکجا درون لفافی از جنس فویل آلومینیومی یا کاغذ ... این روش برای پخت قطعات بزرگ گوشت، مرغ و ماهی بصورت کامل مناسب است ...

ماهی شکم پر 1 و2 - تجربیات آشپزی من

http://sotoodehjoon.persianblog.ir/post/36/

3 مه 2010 ... کنیم تا ماهی پخت بهتری داشته باشد سپس رز ماری وروغن زیتون را. روی ماهی ها ... بعد از این زمان پخت میتوان فویل را برداشت ودوباره. ماهی را داخل فر ...

آموزش و طرز تهیه ماهی شکم پر Baked Fish Stuffed - کرکان بندرانزلی

http://www.karkan.ir/post-7912

ماهی رو روی یه فویل آلمینیومی مناسب قرار بدید .چند تا از برشهای لیمو رو زیر اون بزارید وشکم ماهی رو با مواد پر کنید .روی سطحه ماهی با چاقو برش های عمیق و کوچک ایجاد ...

Trout طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال - وبلاگ ها - انجمن های پیچک

http://forums.pichak.net/entry.php?b=5836

17 ا کتبر 2013 ... هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های ...

ماهی به صورت بخار پز - انجمن مهندسی علوم و صنایع غذایی

http://www.ifseta.com/index.php?option=com_content&view=article&id=146:1391-11-25-10-21-13&catid=115:1391-11-25-10-17-39&Itemid=1

ماهي را به دقت از داخل گوش و دهان تميز كرده از زير شكم ماهي تا زير گردن چاك كوچكي مي دهيم . ... در سيني فر كمي آب ريخته , ماهي را در فويل چرب شده پيچانده طوري كه موقع جدا  ...

ماهی پخته با فلفل و لیمو - مجله اینترنتی | aoimt.ir

http://aoimt.ir/ماهی-پخته-با-فلفل-و-لیمو-3292

تکه های لیمو رو روی ماهی قرار داده و فلفل رو روش بپاشین. ... پخت ماهی با فر · پخت ماهی با فویل · پخت ماهی با مایکروفر · پخت ماهی با رب انار · پخت ماهی با مایکروویو ...