ماهی فیله سوخاری


ماهی فیله سوخاری - تصویر 1


مواد لازم:

ماهی فیله شده 400گرم
آرد گندم یک پیمانه
تخم‌مرغ 2عدد
آرد سوخاری 2عدد
سویا سس 4قاشق‌غذاخوری
آب لیمو 4قاشق‌غذاخوری
سرکه 3قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:

ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.

ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.

2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.

ماهی را در روغن سرخ کنید.

ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.


*خواص خوراکی ها :

 ماهی 

 تخم مرغ 

 سویا سس 

خانواده آبی

http://www.khanevadeh-abi.com/

فیله های ماهی را به صورت انگشتی بریده و به آن نمک، فلفل و آبلیمو می زنیم و به همراه شوید تازه داخل کاغذ ... سالمون سرخ شده فيله يا استيك ... فیله سوخاری تست.

منو غذا

http://www.nara-shrimpy.ir/menu-shm.aspx

کومبو 8000. فیله ماهی سوخاری2 عدد فیله مرغ 2 عدد - سالاد کلم میگو سوخاری 4 عدد - سیب زمینی سس ... ماهی سوخاری 3 عدد - سالاد کلم سس تارتار- نان - سیب زمینی ...

فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان - آشپزی لذت بخش با سرآشپز و ...

http://zeitoonesiah.persianblog.ir/tag/فیله_سوخاری_مرغ_به_همراه_پنیر_پارمزان

25 ژانويه 2011 ... طرز تهیه تصویری فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان. سلام دوستان عزیز امروز داشتم یه ... ماهی کولی : ۴ عدد ساطوری شده. نمک دریایی و فلفل سیاه.

پايگاه اطلاع رسانی سلامت ايرانيان : چهار راه طبخ ماهي

http://salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=62741&type=2

12 ژانويه 2014 ... براي سالم و مغذي‌تر شدن ماهي سوخاري،‌ مي‌توانيد گوشت را حدود نيم ساعت ... براي طبخ ماهي با اين روش،‌ بهتر است گوشت ماهي را به‌صورت فيله درآوريد.

سرآشپز | آشپزی تلفیقی از هنر و علم است.

http://chefgilda.com/

مواد لازم فیله گوساله ۲۵۰ گرم باقلا سبز ۱۲۰ گرم لوبیا سبز ۱۲۰ گرم جوانه ماش ۱۵۰ گرم ... مواد لازم فیله ماهی تیلا پیا ۶۰۰ گرم پنیر پارمسان نصف پیمانه پودر سوخاری ...

منوی رستوران - کافه رستوران کلبه تهران | Cafe Restaurant Kolbeh

http://www.caferestaurantkolbeh.ir/MenuRes.aspx

فیله ماهی سالمون گریل شده- سیب زمینی- سبزیجات تازه- دور چین مخصوص- سس ... فیله گوساله سوخاری- پنیر گودا- سیب زمینی تنوری- سس استیک- سبزیجات تازه.

ماهی تیلا پیا | میز غذا

http://www.mizeghaza.com/1391/12/02/ماهی-تیلا-پیا/

اول اینکه به صورت فیله است و در یک بسته اش، پنج یا شش تکه ازش موجوده. ... بعد درش میاریم و ماهی ها رو خشک می کنیم و می غلطونیم تو پودر سوخاری. نکته ۲: اگه طعم ...

چهار راه طبخ ماهی/سوخاری، تنوری، آبپز و بخارپز-پرشین پرشیا

http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=19898&parentid=56&catid=95

18 ژانويه 2014 ... برای سالم و مغذی تر شدن ماهی سوخاری، می توانید گوشت را حدود نیم ساعت ... برای طبخ ماهی با این روش، بهتر است گوشت ماهی را به صورت فیله درآورید.