برای اینکه ماهی در هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این اتفاق پیش نیابد.

پخت بهتر و خوشمزه‌تر ماهی و میگو


برای اینکه ماهی در هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این اتفاق پیش نیابد.

ماهی

 

* برای مزه‌دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را فیله کنید و در شیر و پیاز خلالی خرد کرده به مدت 3 ساعت بخوابانید. سپس در آبکش بریزید، با نمک و فلفل مزه‌دار کنید، در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.

 

* برای آن که بوی ماهی از دست زدوده شود بهتر است دست‌های خود را با محلول سرکه و آب و یا آب و نمک بشویید.

 

* برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و 2 قاشق سوپ‌خوری سرکه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزایید و 10 ثانیه صبر کنید. شعله را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید.

 

* برای اینکه ماهی در هنگام پخت (آب‌پز) متلاشی نشود، بهتر است مقداری سرکه و نمک در آب‌جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.

 

* برای اینکه ماهی در هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این اتفاق پیش نیابد.

 

* اگر می‌خواهید ماهی منجمد طعم تازگی و خوبی به خود بگیرد، فیله‌ی ماهی یخ زده را در شیر قرار دهید تا انجماد آن در شیر به آرامی باز شود و آن‌گاه خواهید دید که مزه‌ی یخ‌زدگی را از ماهی می‌کشد و طعم دل‌پذیری به آن می‌بخشد.

برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و 2 قاشق سوپ‌خوری سرکه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزایید و 10 ثانیه صبر کنید. شعله را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید

* برای اینکه هنگام تمیز کردن، ماهی از زیر دستتان سُر نخورد، ابتدا کمی نمک روی تخته‌ی کار بپاشید. سپس ماهی را روی آن قرار دهید و به راحتی آن را تمیز کنید.

 

* راه تشخیص تازگی ماهی این است که در ظرف مناسبی به میزان کافی آب بریزید، سپس ماهی را درون آب قرار دهید. اگر ماهی شناور بماند تازه است. اگر به ته ظرف فرو رود احتمالاً از صید آن مدت زیادی گذشته است.

 

* برای پخت ماهی شوریده: ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پُر یا سرخ‌شده مصرف شود. دقت داشته باشید که برای پر کردن شکم این ماهی، فقط تا قسمت کمر ماهی باز شود.

میگو

 

* برای این که میگو در هنگام پخت شکل حلزونی به خود نگیرد، پس از تمیز کردن با چاقوی تیز 4 برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر ایجاد کنید. میگو دیگر در هنگام پخت حلزونی شکل نمی‌شود.

 

* از بهترین طعم‌دهنده‌ها به گوشت ماهی می‌توان به ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه اشاره کرد.

 

* برای مزه دار کردن گوشت ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را در مخلوط آرد، زردچوبه، ادویه‌ی ماهی، نمک و فلفل بغلتانید، سپس آن را در روغن سرخ کنید.

 

* برای این که در هنگام پخت ماهی در فر، پوست ماهی به سینی فر نچسبد، بهتر است ماهی را روی صفحه‌ی سیلیکونی یا سینی تفلون بپزید. یا سینی را چرب کرده و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید.

 

فرآوری: مریم مرادیان نیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منابع:

دنیای تغذیه - زهرا نادری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

مطالب مرتبط:

12 + 5 مورد برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

چگونه کبابی بپزیم که هم خوشمزه باشد، هم سالم؟

چگونه سبزی‌ها را خوشمزه‌تر کنیم؟

20 توصیه‌ی سرآشپز برای خوشمزه‌تر شدن غذاها

پرسش و پاسخ‌های کبابی!

پخت بهتر و خوشمزه‌تر ماهی و میگو - تبیان

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=283904

31 آگوست 2014 ... برای اینکه ماهی در هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این ...

طرز تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو - آشپزی

http://cooking24.ir/طرز-تهیه-ماهی-سالمون-با-انبه-و-آووکادو-2860

دوستان عزیز در این مطلب شما را با طرز تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو آشنا میکنیم. ... پخت بهتر و خوشمزه‌تر ماهی و میگو · طرز تهیه زیتون پرورده · نحوه پخت ماهی با ...

کندو | فوت و فن آشپزی برای اندروید

http://cando.asr24.com/app.jsp?id=2853864&name=فوت و فن آشپزی&package=FootFan.Ashpazi.smalltools.ir

22 مه 2014 ... 9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات ... آشنایی بهتر با ابزارهای آشپزی (1) ... برای شام شب عید ماهی چی بخریم و بخوریم؟ ... چگونه بهداشت را در پخت، توزیع و مصرف غذاهای نذری رعایت کنیم؟ ... روش تشخیص میگو سالم‌ و فاسد

نکاتی برای طبخ ماهی - Vista News Hub

http://vista.ir/article/315/نکاتی-برای-طبخ-ماهی

برای تهیه ماهی به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: ماهی دارای گوشت لطیف و لذیذ است ... رنگ و دارای بوی زننده است ماهی نر دارای گوشت بیشتر و خوشمزه تر از ماهی آماده می‌باشد. ... به‌طور کلی بهتر است ماهی را دو سه ساعت قبل از طبخ شست و تمیز کزد و مقداری ... ماهی سوخاری با سس‌لیمویی · ماهی سوف یا سفید(کباب) · میگو پفکی ( بوشهری )

نکات اشپزی1 - به وبلاگ اموزش انلاین خوش امدید. مدیر وبلاگ سید اصغر ...

http://amoozeshonline.persianblog.ir/tag/نکات_اشپزی1

31 ا کتبر 2010 ... برای اینکه پنیر شما بهتر بریده شود ، از کارد کند استفاده کنید. ... برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده .... کباب کردن پختن گوشت مرغ ، ماهی و میگو با سیخ تنوری روی آتش را کباب کردن گویند.

طرز تهیه فلافل و 9 ترفند خوشمزه‌تر شدن آن - آکا - غذاهای عربی

http://cooking.akairan.com/ashpazi/arabfood1/20131814346.html

با ما همراه شوید تا با نکته‌های ظریفی که بهتر است هنگام پخت این غذا آن‌ها را رعایت کنید، آشنا .... طرز تهیه سوپ میگو با سس لیموکنجد .... ریز نکته‌هایی راجع به ماهی.

ﺁﻧﺘﯽ ﺍﮐﺴﻴﺪﺍﻥ ﻫﺎ - آرمان

http://armandaily.ir/1393/06/11/Files/PDF/13930611-2557-24-12.pdf

2 سپتامبر 2014 ... ۱۴- ﮔﻞ ﺗﻪ ﺣﻮﺽ- ﺗﻮﮐﻞ ﮐﻨﻨﺪﻩ- ﭘﻴﻞ ﻭ ﻗﻮﻩ ﺍﻟﮑﺘﺮﻳﮑﯽ. ۱۵- ﺧــﻮﺵ ﻓﻄﺮﺕ ﻭ ﻧﺠﻴﺐ- ﻓﻴﻠﻤﯽ ﺑﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﺟﻴﻤﺰ. ﺍﺳﺘﻮﺍﺭﺕ. ﺣﻞ ﺟﺪﻭﻝ ﮐﻠﻤﺎﺕ ﻣﺘﻘﺎﻃﻊ، ﺷﻤﺎﺭﻩ. ۱۲۶۳. ﭘﺨﺖ ﺑﻬﺘﺮﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻣﺎﻫﯽﻣﻴﮕﻮ.

توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا - بیتوته

http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/chefs-recommendations-delicious-recipes.html

برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت ... ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم‌دهنده‌ها به گوشت ماهی است.

ميگوي سوخاري – تِمپوراي ميگو ~ کارگاه آشپزسازی

http://www.cheftayebeh.ir/2012/09/blog-post_25.html

25 سپتامبر 2012 ... به نظر من ميگوي متوسط از همه خوشمزه تر ميشه .... سار جون اگه منظورت طرز تهیه اب گوشت و مرغه که من شخصا برای اب مرغ ... ولي به اين دليل كه فرموديد ديگه از سفارشش ميگذرم و ماهي كبابي سفارش ميدم ... یه کم غلیظش کردم بهتر شد

آموزش آشپزی - سایت تفریحی و سرگرمی تک مهر

http://www.takmehr.ir/category/life-style/cookery

طرز تهیه غذا,جوجه کباب,تزیین سالاد الویه,آموزش آشپزی,طرز تهیه ته چین مرغ,پخت کیک ... آموزش پخت میگو عربی · طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار  ...

آشپزی،نکات آشپزی،دانستنیهای آشپزی - بیتوته

http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/

سیرترشی صنعتی یا خانگی، کدام بهتر است؟ نحوه پخت گوجه ... سالمترین و مضرترین روش های پخت ماهی · بهترین روش پخت گوشت ... سس خوش طعم · نکاتی برای پخت میگو کبابی,رازهایی برای پخت میگو ... توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا ...

ماهی شکم‌پر و 9 راز خوشمزه تر شدن آن - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/delicious-secret-fish-shkmpr9.html

ماهی شکم‌پر طرز تهیه ماهی شکم‌پر , ارزش غذایی ماهی شکم پر , نحوه پخت ماهی شکم‌پر ... بسیاری از افراد سبزی‌پلو را با ماهی شکم‌پر می‌خورند اما بهتر است برنج سفید در کنار آن ..... طرز پخت سوپ میگو با سس لیمو کنجد,طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو ...

آیا کباب واقعا غذای سالمی است؟ - کدبانوی ایرانی

http://www.kadbanoo.net/آیا-کباب-واقعا-غذای-سالمی-است؟/

... ها پیدایشان می شود و پخته شدن روی آتش، جدا از اینکه باعث خوشمزه تر شدن کباب می شود ... اگر اینطور است، برای پختن کباب از چه روش هایی می توان استفاده کرد که هم سلامت ... قرمز گاو، گوسفند و سایر چهارپایان گرفته تا گوشت سفید مرغ، ماهی، میگو و … ... پس بهتر است اگر چند وقت یک بار چنین فرصتی به دست می آورند، ذهن شان را  ...

غذای متفاوت - کباب ها Kebabs

http://www.elham888.blogfa.com/cat-35.aspx

این کباب از کباب رستوران خیلی بهتر خوشمزه تر و سالمتره و واقعا کیفیتش و ترد ... کاربردای دیگه یی هم داره مثل پختن خورشت به صورت آرام پز، پختن کیک البته با ... من موقعی که مهمون دارم و میگو پفکی یا جوجه چینی یا ماهی سوخاری درست میکنم ...

خانجون - خوراكهاى دريايى

http://khanjon.blogfa.com/cat-7.aspx

... كه اين خمير هم يكى از آن‌هاست و ماهي بعد از سرخ شدن با اين خمير كريسپى و خوشمزه‌تر مى‌شود. ... طرز تهيه : در ظرفى مواد خشك را با هم خوب مخلوط كرده و كم كم آب را اضافه كنيد و هم ... نكته : وقتى كه يك طرف ماهى در حال سرخ شدن است بهتر است با قاشق روغن داغ گوشه ... نکته : چون میگو در موقع سرخ كردن زیاد آب می اندازد (مثل قارچ) به نظر من بهتر ...

اهمیت و ارزش غذایی میگو در امنیت غذایی و سلامت جامعه - بهتر است بدانیم

http://amirreza79.blogfa.com/post-27.aspx

سعی كنید محل خرید و فروشندگان ماهی و میگو را خوب بشناسید تا بتوانید به آنچه ... گوشت آنها نرم تر بوده و این واقعیت به خصوص پس از پخت مشخص می شود. ... نیست و در میگو نیز مانند سایر جانوران مثل مرغ، گاو و گوسفند نوع كوچكتر آن خوشمزه تر ...